Om företaget

BACKDRAFT brandskydd AB

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Om företaget

Backdraft Brandskydd AB bildades 2011 och har sitt säte i Mora

Fokus på dig som kund

Backdraft Brandskydd AB är till för dig

Företag, privatperson, organisaton eller förening. Ung, gammal, lång eller kort. Relationen med dig som kund är en mycket viktigt grundsten för oss på Backdraft brandskydd.

Kraven som finns är ofta svåra att förstå, tveka inte på att höra av dig till oss. "Masar och kullor är ett stolt folk med anor men ibland behöver även vi hjälp"

Vi samarbetar med de flesta inom dessa områden så ni kan verkligen känna er trygga när ni kontaktar oss för att få hjälp med just ert behov. Vi ser fram emot att träffa er.

Grundare av företaget är Morasonen Pär Kjellin som har mer än 35 års erfarenhet från svensk räddningstjänst.

Lagar, förordningar och försäkringsvillkor ställer stora krav på oss alla. Masar och kullor är ett stolt folk med anor men ibland behöver även vi hjälp och då vill vi vara den man vänder sig till när det gäller brand, sjukvård eller krishantering. Därför är vår verksamhetsidé att hjälpa våra kunder på ett enkelt, professionellt och kostnadseffektivt sätt med detta.


Eftersom vi framförallt arbetar i Dalarna så sker det naturligtvis på vårt kära dalmål. Våra utbildningar som antingen är öppna för alla eller skräddarsydda efter kundens behov har alltid en instruktör som har sin bakgrund som brandman eller ambulanssjuksköterska. Detta ger ett stort mervärde eftersom de alla har egna erfarenheter av arbete på skadeplatser och stora bränder.

Copyright BACKDRAFT brandskydd AB

Telefon: 070 - 315 51 12

Mail: info@backdraftbrandskydd.se