Utbildningar

BACKDRAFT brandskydd AB

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Utbildningar

Vi har många olika utbildningar att välja bland, i menyn ovan kan du välja den som passar dig bäst.

Med rätt kunskap kommer du, ditt företag, din oranisation eller förening klara det förebyggande arbetet på ett bra sätt men även kunna ingripa om olyckan är framme.


Ofta behöver man gå utbildning med jämna mellanrum för att upprätthålla kompetetnsen på företaget.


Har ni speciella önskemål om utbildning så löser vi det också. På Backdraft brandskydd skräddarsyr vi utbildningen för att passa just er, vi kommer exempelvis ofta ut till arbetsplatsen i förväg och tar bilder som vi sedan använder i utbildningen.

Teori och praktik

Man lär sig mycket i skolbänken men inte allt, praktik ingår i alla våra utbildningar.

Våran företagsanpassade utbildning har varit och är fortfarande mycket populär bland våra kunder. Känslan av att se bilder från ens egen arbetsplats gör det lättare att förstå och relatera.

Här utbildar vi ett gäng ordningsvakter på Bysjön i Borlänge. I detta fall lärde sig deltagarna både sjukvård och brandskydd.

Våra utbildningar består alltid av en teoridel och en praktisk del. På bilden syns en deltagare som lär sig hantera en brandsläckare


Copyright BACKDRAFT brandskydd AB

Telefon: 070 - 315 51 12

Mail: info@backdraftbrandskydd.se